Livsstilsutveckling

Man paddlar kanot

Grundnivå, cirka 80 timmar
Pris: 4 300 kr (ex. moms), 5 375 kr (ink. moms)

Det kan vara svårt att utveckla sin livsstil utan de rätta verktygen. Kursen går igenom vilka implementeringar som du kan göra, ger  kunskap om verktygen som finns som är viktiga för att inspirera och coacha andra till en bättre livsstil.

Denna kurs är för dig med viss näringskunskap, friskvårdare, personlig tränare och när du vill arbeta med hälsocoaching och en friskare livsstil.

Kursens kapitel:
1. Varför friskare livsstil?
2. Kost
3. Träning för livet
4. Viktkontroll
5. Stress
6. Beroende
Sluttest (ca 85 frågor)

Att läsa på distans:

E-learning är en form av webbaserad utbildning som du går på distans via Internet. Med e-learning kan du ta del av din utbildning på flera olika sätt. Blandningen av text, ljud och visuella element gör att du tar in din kunskap på ett mer effektivt sätt. Du kan även repetera innehållet för att förankra kunskapen långsiktigt.

ForumAcademias distansutbildningar är utformade så att du själv kan bestämma din studietakt och passa in det med din vardag. Vi har inga föreläsningar eller inlämningsuppgifter i våra utbildningar. Ditt resultat rapporteras istället digitalt genom vår utbildningsplattform. Du behöver inte heller köpa någon litteratur utan allt du behöver finns i plattformen.