Hårmineralanalys

Grundnivå, cirka 16 timmar
Pris: 3 200 kr (ex. moms), 4 000 kr (ink. moms)

Vi har en tvådagarskurs på distans som ger grundläggande kunskaper i Hårmineralanalys för dig som är terapeut eller är under utbildning. Kursen lär dig vad en hårmineralanalys innebär och grunderna i hur du tolkar provsvaret, redovisar och följer upp patienten. Efter avslutad kurs får du behörighet till att börja arbeta med analyser. Efter 20 analyser är du diplomerad i steg 1.

Se demo-version för vilka grundkunskaper som krävs för att delta i utbildningen. Skicka intyg på tidigare/pågående utbildningar till info@forumacademia.se i samband med anmälan.

Att läsa på distans:

E-learning är en form av webbaserad utbildning på distans via Internet. Med e-learning kan du ta del av din utbildning på flera olika sätt. Blandningen av text, ljud och visuella element gör att du tar in din kunskap på ett mer effektivt sätt. Du kan repetera innehållet för att förankra kunskapen långsiktigt.

Forum Academias distansutbildningar är utformade så att du själv kan bestämma din studietakt och passa in det med din vardag. Vi har inga föreläsningar eller inlämningsuppgifter i våra utbildningar. Vi rapporterar ditt resultat digitalt genom vår utbildningsplattform. Du behöver inte köpa någon litteratur utan allt du behöver finns i plattformen.

Vanliga frågor om HMA

Du kan läsa mer om kostnaden för att skicka iväg hårprovet på analys på www.nutritech.se. Det är alltså kostnaden för terapeuten som filen gäller.

Ja. Läs mer på Nutritechs hemsida.