Grundnivå, cirka 16 timmar
Pris: 3 200 kr (ex. moms), 4 000 kr (ink. moms)

Näringsmedicinska uppslagsboken av Peter Wilhelmsson ingår som e-bok i alla kurser.

HÅRMINERALANALYS

En tvådagarskurs på distans som ger grundläggande kunskaper i Hårmineralanalys för dig som är terapeut eller under utbildning. Kursen lär dig vad en hårmineralanalys innebär och grunderna i hur du tolkar provsvaret, redovisar och följer upp patienten. Avslutad kurs ger behörighet till att börja arbeta med analyser. Efter 20 analyser är du diplomerad i steg 1.

Se demo-version för vilka grundkunskaper som krävs för att delta i utbildningen. Intyg på tidigare/pågående utbildningar kan mailas till support@forumacademia.se i samband med anmälan.

 

ATT LÄSA PÅ DISTANS

E-learning är en form av webbaserad utbildning som utförs på distans via Internet. Med e-learning kan du ta del av din utbildning på flera olika sätt. Blandningen av text, ljud och visuella element gör att du tar in din kunskap på ett mer effektivt sätt. Du kan även repetera innehållet för att förankra kunskapen långsiktigt.

ForumAcademias distansutbildningar är utformade så att du själv kan bestämma din studietakt och passa in det med din vardag. Vi har inga föreläsningar eller inlämningsuppgifter i våra utbildningar. Ditt resultat rapporteras istället digitalt genom vår utbildningsplattform. Du behöver inte heller köpa någon litteratur utan allt du behöver finns i plattformen.

VANLIGA FRÅGOR OM HMA

Hur mycket kostar det att göra själva hårmineralanalysen?
Du kan läsa mer om kostnaden för att skicka iväg hårprovet på analys i prislistan från Nutri-Tech (PDF). Det är alltså kostnaden för terapeuten som filen gäller.
Är det möjligt att få support när man gör en hårmineralanalys?

Ja. Läs mer på Nutritechs hemsida.